Yves Meersman
Vlaamse Parkinson Liga
Adviserende Partners
Kookgids zorgzaam koken
Wetenschap

Parki's Kookatelier

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vlaamse Parkinson Liga - Oost en West Vlaanderen

Omdat we weten hoe Parkinsonpatiënten bestaan (we zijn immers allen ervaringsdeskundigen), alles uitstellen tot de laatste knip en dan misschien nog vergeten, sturen we  u ter  herinnering nogmaals de  uitnodiging voor de 2de familiedag.

Niet aarzelen, inschrijven nu !!!

Beste vrienden,

Hierbij nodigen we u hartelijk uit op onze 2e familiedag in het Provinciaal domein, Puyenbrug 1 A te Wachtebeke, op zondag 29 september 2019. Familie en vrienden, jong en oud zijn er van harte welkom.

Programma:

11:30 Welkom, gevolgd door keuzemaaltijd:

Kip Archiduc, stoofvlees, vol au vent, balletjes in tomatensaus,

alles met saladbar en frietjes. Voor vegetariërs zijn er drie veggie schotels ter plaatse uit te kiezen.

In de namiddag rolstoeltoegankelijke wandelzoektocht of vrije activiteit op het domein: wandelen, fietsen (fietsverhuur ter plaatse).
Gratis rondrit met treintje en/of proefrit met duofiets op aanvraag.
Voor de kids: speelpleinen en springkasteel.

Bij slecht weer: inside animatie met DJ

16:00 Afsluiten met koffie en pannenkoek.

Startsein van de Music for Life acties in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel

Er is gratis parking aan de ingang van het domein (parking 1) en een beperkte parking voor minder mobiele personen vlak bij het restaurant.

Inschrijven doet u (ten laatste op 21 september) door:

1.    Het online inschrijvingsformulier in te vullen via onderstaande link. Vul nauwgezet de gestelde vragen in (namen deelnemers, aantal deelnemers, keuzemenu en facultatief de gewenste activiteiten) en stuur ons het formulier terug (op de verzendknop onderaan het formulier klikken).

https://forms.gle/gkcb8CWDE4Y7Q63u8

Indien deze link niet werkt, kopieer  hem en plak  hem in uw browser (zie ook onderaan *)

Op de familiedag zelf zal een omslag op naam van de inschrijver klaarliggen aan het onthaal, met daarin de maaltijdbonnetjes en activiteitentickets voor de ganse familie of groep.

2.    Belangrijk: De inschrijving is pas volledig door eveneens het juiste bedrag (22,5 Euro per deelnemer boven 12 jaar en 15 Euro voor kinderen tot 12 jaar) over te schrijven op rekening:

BE69 7512 0673 0278 van VPL/ feestelijkheden 

Vermeld aub bij de mededeling op de overschrijving: Familiedag 2019, de naam van de persoon die bovenaan het inschrijvingsformulier staat, het aantal deelnemers boven 12 jaar en het aantal kinderen tot 12 jaar.

(*) Kunt u het online invulformulier niet gebruiken of wenst u meer info? Mail naar gent@parkinson.be of bel: 0476 435177. We bezorgen u dan een formulier dat u kunt invullen en opsturen.

Deze mail wordt je toegezonden omdat je in het verleden je email-adres aan de Vlaamse Parkinson Liga vzw doorgaf. Mocht je echter in de toekomst geen mails meer willen ontvangen van de liga dan kan je dat aan ons melden en zullen we je mailadres uit onze bestanden verwijderen.