Verwijder zo goed als mogelijk de overblijvende graten uit de visfilet en ontvel de vis.
Dep de filet in bloem, schud de overtollige bloem af en kruid met peper en zout.
Bereiding
Bak beide zijden van de filet goudbruin aan in de hete olijfolie.
Leg de vis op een vel keukenpapier en dep de overtollige olie af.
Wikkel iedere filet in een sneetje Gandaham.
Leg in een ovenschaal en schuif in de voorverwarmde oven.
Laat nog een 20-tal minuten rustig garen in de oven.
Combineer deze viscomponent met een saus, groenten en aardappelcomponent naar keuze.
Consistentie- en viscositeitniveaus
Bereidingsniveau 6
Ontdoe de vis van de Gandaham en plet, maal of mix het visvlees en de ham afzonderlijk tot de vereiste consistentie (niveau 6 – 5 – 4).
Kies als aanlengvocht visbouillon of vissaus.
Controleer zeker nogmaals op de aanwezigheid van graten en verwijder ze.
Plet, maal of mix afzonderlijk de gekozen saus, groenten en aardappelen.
Voedingswaarde per 100 gram berekent op basisrecept
Energie: 141 kcal / 588 kJ Eiwitten: 15.2 g Totaal vet: 3.9 g ...Verzadigde vetten: 0.8 g ...Enkelvoudige onverzadigde vetten: 2 g ...Meervoudige onverzadigde vetten: 0.4 g Cholesterol: 29 mg Koolhydraten: 11.2 g ...Waarvan suikers: 0.1 g Vezels: 0.2 g